• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Семиноженко: стара влада закінчила іноземними технологами, а нова - з них починає
    Опубликовано: 2005-11-16 10:40:00
    «Стара влада закінчила залученням іноземних технологів в Україну, а нова - з цього починає», – заявив екс-віце-прем’єр Володимир Семиноженко.
     
    На думку Семиноженка, той хто залучає в Україну іноземних політтехнологів і фахівців з піару, забуває, що зі своїм народом не можна розмовляти через посередників і фахівців з комунікацій. Це демонструє інтелектуальну кризу системи управління, недовіру національному інтелекту, невміння розмовляти зі своїм народом його ж мовою.
     
    Семиноженко вважає, що ідея керівництва України доручити написання стратегії розвитку країни іноземним консалтинговим фірмам, також, м’яко кажучи, не була вдалою. Якщо в уряді не знають як з цим справитися – можу порадити відразу кілька кандидатур українських учених, що це зробили б не гірше іноземців.
     
    «Зайвий раз підтверджується теза: хто не фінансує національний інтелект – приречений жити чужим розумом», – заявив Семиноженко.
     
    Раніше повідомлялося про те, що Президент Віктор Ющенко звернувся до відомих американських політтехнологів і фахівців з піару по допомогу. Наступного тижня в Київ з Вашингтона мають вилетіти два співробітники з «команди» екс-президента США Білла Клінтона - колишній голова президентської адміністрації Клінтона Джон Подеста і колишній прес-секретар Білого дому Майкл Маккеррі.
     
    pro.UA.com


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.