• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Необхідно вирішити питання будівництва соціального житла — Валерій Коновалюк
    Опубликовано: 2005-11-16 11:29:00
    «Необхідно вирішити питання будівництва соціального житла та передбачити витрати громадян на забезпечення житлових умов. — заявив голова політичної партії „Трудова Україна” Валерій Коновалюк на засіданні Верховної Ради під час розгляду проектів законів про соціальне житло у вівторок, 15 листопада. — Я впевнений, що для розгляду у подальшому Державного бюджету потрібно врегульовувати це питання відповідними видатками».

    Валерій Коновалюк стверджує, що «сьогодні цей закон може дійсно набрати певної чинності з точки зору підтримки парламентом», і «це є розв’язання достатньо серйозної проблеми, яка э для багатьох українців».

    «Динаміка, яка відбувається з загостренням цієї проблеми, буде вимагати від парламенту схвалити відповідне рішення», — прогнозує Валерій Коновалюк.

    Нагадаємо, що вчора парламентарі схвалили прийняття в першому читанні Закону України «Про житловий фонд соціального призначення». Свої голоси в підтримку документу віддали 284 депутати.

    Прес-служба політичної партії «Трудова Україна»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.