• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарас Токар не має відношення до партії «Пора»
    Опубликовано: 2005-11-16 11:58:00
    Активна боротьба за права людей і проти беззаконня постійно супроводжують полтавських активістів Всеукраїнської громадської організації «ПОРА!». Перелік справ і досягнень після Помаранчевої революції настільки великий, що заслуговує на окремий розділ місцевої історії. Ряд простих громадян звертаються до місцевого координатора ВГО «ПОРА!» Тараса Токаря за допомогою. З тих, кому вдається допомогти, є такі, що думають, що партія «Пора» і громадська організація «ПОРА!» є одним цілим і серед тих, хто звертався, називає Т.Токаря місцевим лідером партії «Пора».
     
    Враховуючи це, прес-центр Полтавської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «ПОРА!» доводить до відома місцеву громадськість:
     
    - Всеукраїнська громадська організація «ПОРА!» і політична партія «Пора» є двома окремими, незалежними одна від одної, організаціями, про що свідчить офіційна реєстрація обох структур в Міністерстві юстиції України;
     
    - Тарас Токар є полтавським координатором Всеукраїнської громадської організації «ПОРА!» і він немає жодного відношення до політичної партії «Пора». До Помаранчевої революції і по сьогоднішній день Т.Токар вважає за недоцільне перетворення відомої в Україні, а також за її межами, громадянської кампанії «ПОРА!» на політичну партію.
     
    Прес-центр ПОО ВГО «ПОРА!».


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.