• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чорновіл критикує Януковича і компанію
    Опубликовано: 2005-11-16 12:01:00
    Партія регіонів у своїх заявах має обережно ставитися до питань двомовності і федералізму, оскільки ці питання є дуже відповідальними і можуть призвести до розколу суспільства.

    Про це заявив народний депутат, заступник керівника виборчого штабу Партії регіонів України Тарас Чорновіл вчора у Житомирі.

    На думку Чорновола, Партія регіонів має бути “конструктивною, без популістських заяв, які шкодять. Партію є за що критикувати, але це повинно нас підштовхувати вперед”.

    Чорновіл також зазначив, що після підписання лідером Партії регіонів Віктором Януковичем Меморандуму з Президентом України Віктором Ющенком рейтинг Партії регіонів почав зростати, “наша партія тепер може йти на домовленості, вона стала більш гнучкою".

    Як сказав Чорновіл, згідно з опитуванням, проведеним Партією регіонів, за цю партію сьогодні готові проголосувати 23% українців. Згідно з цим же опитуванням, Блок Юлії Тимошенко набрав 20% голосів, а Народна партія - 17%.

    Чорновіл сподівається, що "Партія регіонів на виборах фінішує першою". За його словами, “регіонали виробили стратегію розвитку України і зараз обговорюють цей документ у партійних організаціях, щоб потім винести на суд суспільства”.

    На думку Чорновіл, парламентські вибори пройдуть без “екстріму”. За його словами, “в ідеалах Помаранчевої революції розчарувалися 10 млн. українців, які більше не підуть на вибори, оскільки в Україні сталося найстрашніше – байдужість”.
     
    Вголос


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.