• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Катеринчук: Жодна політична сила не має права на приватизацію ідей Майдану
    Опубликовано: 2005-11-16 12:47:00
    "22 листопада повинно пройти під знаком Дня Свободи. Події листопада-грудня 2004 року стали новою віхою у становленні громадянського суспільства в Україні, яке зламало злочинний режим і врятувало свободу", - сказав сьогодні голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна" Микола Катеринчук на прес-конференції з приводу святкування Помаранчевої революції.
     
    "На Майдані українська нація довела, що здатна відстояти закон і правду. Це свято всіх громадян України", - наголосив Катеринчук.
     
    "Тому жодна з політичних сил не має права приватизувати Майдан, як визначну подію новітньої історії України", - додав він.
     
    Разом з Катеринчук відзначив, що на сцені під час святкування 22 листопада будуть присутні лише ті політичні команди, які підтримували Віктора Ющенка в президентській кампанії 2004 року.
     
    Катеринчук наголосив, що втрачають популярність певні політичні сили, розчаровуються в окремих політиках.
     
    "У Майдані ж не можна розчаруватися, тому що не можна розчаруватися у власному народі. Щоб не сталося – Майдан Свободи залишиться яскравою помаранчевою стрічкою української історії", - сказав Микола Катеринчук.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.