• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Оксана Білозір: Я буду вести активну політичну діяльність у складі "Нашої України"
    Опубликовано: 2005-11-16 15:55:00
    "Я є яскравим представником "Народного Союзу Наша Україна", – заявила сьогодні журналістам член Ради НСНУ Оксана Білозір. – Я сповідую цю ідею, тому що ідея нашої партії – це ті світоглядні ідеали і засади європейських цивілізаційних процесів, які буде нести наша партія", – додала вона. Я активно вестиму політичну діяльність у складі "Нашої України". Саме люди, прості українці, їхні потреби, намагання та прагнення покликали мене зайнятися політикою".
     
    "В період передвиборчої кампанії я братиму участь у формуванні програми партії, в усіх поїздках по Україні, а також, як і на попередніх виборах, безпосередньо відповідатиму за проведення виборчої кампанії у закордонному виборчому округу", – також повідомила Оксана Білозір.
     
    "Кожен із нас хоче відчувати себе в своїй країні захищеним, максимально реалізувати свої творчі можливості, а молоде покоління – свої амбіції. І це правильно, – вважає Оксана Білозір. – Я прагну об’єднати людей у їх духовності, мудрості і любові до України. Будучи політиком-реалістом, я розумію, що мій шлях не є легким, на мене чекає багато випробувань і перепон. Але я готова до них, готова почути людей, їх прагнення, і йти разом із ними, продовжуючи справу Майдану".
     
    "Я маю наміри їздити по всій Україні, зустрічатися з регіональними засобами масової інформації. Мені хочеться, аби вони відчули, що вони є активними учасниками тих процесів, які відбуваються в країні. Щоб на всю Україну транслювалося не тільки те, що відбувається в центрі", – зазначила член Ради НСНУ.
     
    "Свою політичну місію я бачу у об’єднанні українців навколо любові до України, де б вони не жили: на Сході, чи на Заході, на Півдні, чи на Півночі, в Україні чи за кордоном. Бо всі українці є частиною однієї великою родини, багатої своїми традиціями та культурою, єдиною у своєму розмаїтті" – додала Оксана Білозір.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.