• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Близько 500 представників від Львівщини спеціальним потягом вирушать до Києва святкувати річницю Помаранчевої революції
    Опубликовано: 2005-11-16 16:14:00
     
    «21 листопада близько 500 представників від Львівських організацій НСНУ, НРУ, УНП, УРП «Собор», партії «Батьківщина», УНА-УНСО, Конгресу українських націоналістів, громадянської партії «Пора», СПУ, ПППУ зі всіх районів області та Львова вирушать до Києва для участі у святкуванні річниці Помаранчевої революції на Майдані столиці України», — повідомив Західній інформаційній корпорації прес-секретар ЛОО НСНУ Ростислав Коваль.
     
    «З цією метою ми плануємо «зафрахтувати» спеціальний потяг, яким мешканці Львівщини прибудуть до Києва. Крім того, ми маємо інформацію, що близько тисячі жителів області мають намір власним транспортом, дехто із сім’ями, виїхати в Київ і бути 22 листопада на Майдані. Львівщина, як і рік тому, буде широко представлена на Майдані і відзначатиме річницю революції», — зазначив Р.Коваль.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.