• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Петро Олійник: Доцільно було б провести місцеві вибори восени
    Опубликовано: 2005-11-16 16:55:00
    "Вибори до Верховної Ради і до органів місцевого самоврядування та представницьких органів обов'язково потрібно розвести у часі, – сказав сьогодні журналістам голова Львівської обласної організації "Народного Союзу Наша Україна", член Ради партії Петро Олійник. – Бо національна кампанія виборів до Верховної Ради носить дещо інші ознаки, вона є визначною для України. Сьогодні, згідно з політичною реформою, парламент буде практично обирати уряд, і від трикутника влади Президент – Верховна Рада – Кабінет міністрів буде залежати стратегічний, магістральний розвиток держави. А сам Закон про вибори до Верховної Ради суттєво підкорегований, виписаний і не має суттєвих застережень".
     
    "Що ж стосується виборів до органів місцевого самоврядування та представницьких органів, – зазначив Петро Олійник, – то цей законопроект, а тепер вже Закон, який ми маємо, – абсолютно неробочий, за ним неможливо провести вибори".
     
    "Ми живемо в унітарній державі, де працює уніфікована система управління, але кожен регіон має свою специфіку, свої особливості з блокування партій, – сказав губернатор Львівщини. – І враховуючи це, а також те, що Закон недопрацьований, нам після обрання парламенту потрібно буде напрацювати моделі адміністративної і територіальної реформи, які діятимуть на місцях, прийняти багато законодавчих актів, що оптимізують і реально передадуть важелі влади на регіони по вирішенні місцевих проблем. Тому доцільно було б провести вибори до органів місцевого самоврядування восени".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.