• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутатська група «Довіра народу» створить блок на вибори-2006
    Опубликовано: 2005-11-18 09:42:00
    Депутатська група у Верховній Раді «Довіра народу» хоче створити блок партій на парламентські вибори 2006 року. Про це повідомив керівник групи Антон Кіссе.

    За його словами, зараз іде серйозний діалог і найближчим часом пройдуть відповідні консультації з формування передвиборчої коаліції.

    Кіссе відзначив, що до складу групи «Довіра народу» входить достатня кількість лідерів різних партій, які готові вести переговори про створення блоку. «... з тим, щоб на цій базі формувати відповідний блок», - сказав Кіссе.

    Депутат додав, що скоро в парламентську групу вступлять ще 2 депутати, які є лідерами партій. Кіссе уточнив, що наразі переговори ведуться з партіями «Відродження», «Третя сила», Республікансько-християнською партією, а також з Партією зелених. За його словами, переговорний процес планується завершити 15-17 грудня, після чого рішення про входження в блок партії повинні прийняти на своїх з’їздах.

    Кіссе сказав, що створення коаліції затягується у зв’язку з тим, що група «Довіра народу» була створена зовсім недавно. «Група не є самоціллю. Вона буде тимчасовим утворенням, якщо не переросте в партійну течію», - сказав депутат.
     
    Депутат



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.