• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кальніченко вважає, що річницю «помаранчевої революції» треба не святкувати, а замислитися, як вийти з кризи
    Опубликовано: 2005-11-18 14:23:00
    «Я щойно повернувся з Хмельниччини, – сказав член Політради Партії регіонів. – Люди там буквально завивають від безвиході, в якій вони опинилися. Влада на місцях ще більш непрофесійна, ніж у центрі. У селах поля забур’янені, зруйновані ферми, навіть у містах масове безробіття...Про яке свято можна говорити?! Адже, на жаль, подібна ситуація зараз в усіх регіонах країни. Люди повірили цим паразитично, а не патріотично налаштованим говорунам, «винесли» їх на п’єдестал і тепер всі ми пожинаємо урожай їхньої роботи. Про який професіоналізм можна говорити, коли навіть бюджет на 2006 рік вони не змогли нормально скласти?»

    На запитання чи голосуватиме парламентська фракція Партії регіонів за проект бюджету у другому читанні, Ігор Кальніченко зазначив, що регіонали ще остаточно не визначилися. «Я тільки сьогодні познайомився з правками цього документу, як і всі депутати, тож над ним ще варто добряче попотіти. Не думаю, що діюча економічна команда теперішнього Кабміну змогла внести потрібні правки і документ готовий до прийняття».

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.