• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Волинської обласної організації НРУ Банада про Постпомаранчеву Волинь
    Опубликовано: 2005-11-18 14:32:00
    Голова Волинського Руху каже, що у виконавчій владі пройшла зміна кадрів на тих людей, яких ми рекомендували. І після того починає згуртовуватися, працювати команда, як команда. „Ми знаходимо порозуміння і в депутатському корпусі обласної ради, і на рівні районів. Зокрема, я не маю даних про конфлікти виконавчої та представницької гілок влади на районних рівнях”, - зазначив він.

    Володимир Банада також наголосив на тому, що сьогодні дві третини депутатів Волинської обласної ради показали, що працюють на Волинь. У найважливіші моменти — від технічних сесій, коли треба було визнати Ющенка Президентом, оголосити відставку губернатору Анатолію Французу, начальнику УМВС Олександру Кміті та всім іншим, — і до того, коли рада почала працювати на економічні документи разом із адміністрацією. У нас є твердо 52-54 депутати, які узгоджено голосують за ті рішення, які готує виконавча гілка влади.

    „Немає вже того бюрократизму, який був. Заступники та голова адміністрації, і, в деякій мірі, кажу й за себе, — не закрилися від людей. Ми працюємо і на прийомах, і в робочому порядку з простими людьми. Проходить мітинг соціалістів, комуністів чи будь-кого — ми виходимо, спілкуємося і намагаємося робити свою роботу”, - каже Банада.
     
    Прес-служба НРУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.