• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Стецьків: Ми не повинні дати силам реваншу дорватися до влади
    Опубликовано: 2005-11-23 09:48:00
    Польовий командир Майдану Тарас Стецьків закликає лідерів «помаранчевої революції» до об'єднання на парламентських виборах 2006 року. Про це Стецьків сказав, виступаючи на Майдані Незалежності на урочистостях з нагоди річниці «помаранчевої революції».

    Він відзначив, що сила «помаранчевої команди» полягала в її єдності, саме це стало вирішальним в перемозі над режимом Кучми.

    "Це саме ми повинні зробити сьогодні. Ми повинні подати один одному руку і забути про непорозуміння, пообіцяти всьому народу, що ми будемо в парламенті, що ми створимо коаліцію помаранчевих сил", - сказав Стецьків.

    Він переконаний, що така коаліція можлива і необхідна для руху України до демократії.

    "Я закликаю всіх політиків, щоб вони об'єдналися і не дали силам реваншу дорватися до влади в 2006 році", - відзначив Стецьків. Він переконаний, що ідеали Майдану житимуть завжди. За його словами, саме прості українці зробили найкрасивішу революцію в історії людства. "Ми без зброї показали, що ми дійсно великий український народ", - сказав він. За його словами, подальші покоління будуть вдячні за цю перемогу. Він відзначив, що політичні лідери, які формували коаліцію "Сила народу" і сформували блок "Наша Україна" сьогодні на Майдані відзвітують про свої досягнення і помилки.
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.