• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Медведчук: Поки популісти змагаються за голоси, ми будемо працювати на благо України
    Опубликовано: 2005-11-23 10:43:00
    Лідер об'єднаних соціал-демократів Віктор Медведчук перебуває з робочим візитом в Одесі. Відповідаючи на запитання журналістів про те, чому СДПУ(О) дотепер не розгорнула широку піар-кампанію, він заявив: "Україна сьогодні опинилася в ситуації, коли більша частина політичної еліти не здатна й не бажає відповідати на ті системні виклики, з якими зіштовхується наша країна. СДПУ(О) не буде брати участь у тім майданно-популістськім балагані, у яке перетворюється політичне життя в Україні".

    "Ми завжди займали послідовну й конструктивну позицію, спрямовану на проведення системних змін у державі. Реалізована нами політична реформа вже в 2006 році забезпечить відповідальність всіх галузей влади й у майбутньому не допустить створення монополії на владу в Україні", - продовжив Віктор Медведчук.

    "Референдум з питань вступу України до НАТО або співробітництва з Україною, Білорусією й Казахстаном у рамках ЄЕП, який ініціювала СДПУ(О), допоможе Україні визначитися зі своїм зовнішньополітичним курсом. Всі сили й ресурси ми зосередимо на виконанні цього завдання, що зараз для нашої країни набагато важливіше, ніж поява ще декількох тисяч політичних біг-бордів", - підкреслив лідер СДПУ(О).
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.