• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Буш: США будуть продовжувати підтримувати Ющенка
    Опубликовано: 2005-11-23 10:46:00
    Президент США Джордж Буш привітав Україну з першою річницею помаранчевої революції.
     
    "Революція була могутнім прикладом свободи і демократії в дії, а також натхненням для тих, хто прагне до свободи у своїй власній країні", - йдеться в привітанні Буша, розповсюдженому у Вашингтоні Білим Домом у вигляді офіційного "президентського послання".
     
    "Керівництво України зараз стоїть перед історичною можливістю і несе історичну відповідальність за здійснення обіцянок помаранчевої революції і продовження трансформації України в повністю демократичну державу", - заявив президент США.
     
    За словами Буша, США будуть продовжувати підтримувати зусилля президента Віктора Ющенка "у просуванні демократичної, процвітаючої України, яка знаходиться в безпеці".
     
    "Америка пишається тим, що називає Україну другом", - йдеться в посланні Буша, у якому від себе особисто і від імені своєї дружини Лори він направляє свої "найкращі побажання" і привітання "всім, хто відзначає першу річницю помаранчевої революції".
     
    "Рік тому у цей день сотні тисяч українських громадян встали на захист демократії у своїй країні. Своєю величезною мужністю і рішучістю вони показали світові, що любов до свободи сильніше волі тиранії", - підкреслюється в посланні президента США.
     
    Українська правда


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.