• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • СДПУ(О): "Чіпляння локшини" на вуха населенню
    Опубликовано: 2005-11-23 11:48:00
    Річницю "помаранчевого путчу" молоді харківські есдеки відзначили акцією "Рейтинг локшини", яку провели на центральній площі Харкова - площі Свободи (Незалежності).

    "Нам було цікаво провести інтерактивне голосування за політиків - представників Майданівських подій, щоб "виміряти температуру в суспільстві", а іншими словами, зрозуміти, що сьогодні думають люди після тих подій, на які їх підняли лідери, котрі щедро роздавали народу обіцянки на Майдані", - говорить один з координаторів акції Віктор Саприка.

    Переможцем серед тих, хто максимально не виконав передвиборчі обіцянки виявився Президент України. Особистий "рекорд", який поставив Віктор Ющенко - 26 кг локшини. За ним ідуть Юлія Тимошенко з результатом - 18 кг, Юрій Луценко - 7,8 кг і Петро Порошенко - 5,4 кг. У голосуванні міг взяти участь будь-який житель міста, кинувши в "особисте" відро кожного з зазначених політиків свою склянку локшини. Усього в голосуванні взяли участь 1907 чоловік.

    Як відзначила після акції перший заступник секретаря Харківського обкому СДПУ(О) і голова обласної організації УСДМ Діана Барінова, "акція показала настрій людей у нашій області. Через рік після Майдану в країні покращилися тільки показники "чіпляння локшини" на вуха населенню. А люди, незважаючи на дощову погоду, своєю активною участю сьогодні це підтвердили".
     
    Прес-служба СДПУ(О)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.