• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Медведчук: Помаранчева революція - державний переворот
    Опубликовано: 2005-11-23 12:11:00
    Глава Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктор Медведчук вважає день початку масових акцій протесту проти фальсифікації виборів президента в 2004 році (Памаранчеву революцію) державним переворотом.

    Про це він заявив учора в Одесі на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів про ставлення до святкування Дня Свободи.

    "В Україні відбулася не революція, а державний переворот, а сама річниця революції є річницею того, що за всіма характеристиками призвело до погіршення життя країни. Більшість жителів країни обдурили, не виконавши обіцянок, і я відношу себе до цієї більшості", - сказав Медведчук.

    Він додав, що мета його візиту до Одеси пов'язана з ініціативою СДПУ(о) провести референдум, основними питаннями якого повинні стати членство України в НАТО. Якщо влада не заважатиме організації референдуму, то його можна буде провести в кінці травня - початку червня 2006 року.
     
    ПроНовости


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.