• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Червоненко називає себе жертвою, бо його "прикували" до Порошенка і Ко
    Опубликовано: 2005-11-23 12:13:00
    Екс-міністр транспорту і зв’язку Євген Червоненко вважає себе жертвою спланованої піар-акції по дискредитації його іміджу.
     
    Про це він заявив у вечірньому ефірі 5-го каналу.
     
    "Євген Червоненко – один з тих, хто став жертвою глибоко спланованої піар-акції, яка планувалася під демократичне суспільство, коли ці люди знали, що не знищать їх бізнес, не підкинуть наркотики, як це було раніше", - зазначив він.
     
    Червоненко також зазначив, що ще на момент початку кризи у помаранчевій команді у вересні він хотів висловити свою позицію, але йому сказали "мовчи, так треба, так краще".
     
    Він також звернув увагу на розвиток так званого корупційного скандалу, "коли до списку трьох підтягнули інших".
     
    Як відомо, спочатку екс-держсекретар Олександр Зінченко висунув звинувачення на адресу лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка, секретаря РНБО Петра Порошенка і тодішнього першого помічника президента Олександра Третьякова.
     
    У цьому контексті Червоненко запитує: "За що я сьогодні прикутий до цієї команди?".
     
    Він вкотре повторив, що на посту міністра транспорту не скоював жодних незаконних дій і не приймав незаконних рішень. Торкаючись виступу президента на Майдані, Червоненко також зауважив: "сьогодні президент нас відмив, чи не відмив".
     
    На переконання Червоненка, причиною звинувачень на адресу деяких соратників Віктора Ющенка було те, що "всім було потрібно, щоб король залишився голим, – вибити стару гвардію".
     
    Він не виключає, що у реалізації цього сценарію могли бути "і люди з нашої команди, вічно другі, треті люди з провінції". "Я попав під політичний завал", - сказав він.
     
    Водночас колишній міністр вважає, що нічого ще не втрачено. "Я, як автогонщик, знаю: не дивись часто в дзеркало заднього виду, бо вб'єшся", - зауважив Червоненко.
     
    Говорячи про необхідність не втратити шанс у майбутньому, він закликав до об'єднання помаранчевої команди: "Я згоден в ім'я політики, щоб об'єдналися помаранчеві сили".
     
    Червоненко зазначив, що він сам особисто думає сьогодні, як бути корисним Україні. "Ну, Бог же не фраєр, якщо він нам дав от це щастя перемогти неможливе", - зазначив Червоненко.
     
    Оцінюючи події помарачневої революції, колишній координатор з безпеки коаліції "Сила народу" Червоненко заявив, що це і його свято: "Я абсолютно щаслива людина, навіть якщо я ніколи не буду міністром і таке інше".
     
    За його словами, на сьогодні "головне йти вперед, бо ми багато втрачаємо".
    Звертаючись до глядачів, Червоненко закликав "розправити плечі” і запевнив їх, що сьогодні в Україні "нічого страшного в історичному плані не відбувається".
     
    Українська правда


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.