• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Активісти Кіровоградської міської організації Партії регіонів провели акцію протесту з приводу річниці «помаранчевої» революці
    Опубликовано: 2005-11-23 12:19:00
    В заходах взяли участь близько 150 членів Партії регіонів, які в складі автоколони у біло-блакитній символіці, прапорами Партії регіонів пройшли містом. Акція охопила усі багатолюдні місця Кіровограда.

    Мета даної акції – в річницю «помаранчевої» зміни влади звернутися до людей міста, розкривши їм очі на події, які відбуваються в обласному центрі і загалом в Україні. А це і реальне погіршення рівня життя, внаслідок зростання цін на основні споживчі товари, грубе порушення прав і свобод громадян, через політичні переслідування. А головне – непрофесіоналізм влади, зосередженої на внутрішніх чварах замість вирішення нагальних соціально – економічних проблем регіонів.

    Активістами роздавалися матеріали, які підтверджують факти неспроможності «помаранчевої» влади навести лад в країні; на встановлених інформаційних стендах було розміщено Звернення голови Партії регіонів Віктора Януковича, з яким міг ознайомитися кожен кіровоградець та гість обласного центру. Партійці закликали не допустити зміцнення теперішньої влади на виборах 2006 року.

    Дана акція кіровоградською громадою сприймалась позитивно, люди сподіваються на перемогу головної опозиційної сили – Партії регіонів і вірять у зміну життя на краще після березневих виборів.

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.