• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рухівці Полтавщини за створення міцного виборчого блоку
    Опубликовано: 2005-11-23 12:29:00

    Прес-секретар Полтавської обласної організації НРУ Олексій Логвінов повідомив прес-службу партії, що 19 листопада у приміщенні шахово-шашкового клубу відбулася ХХІІІ конференція Полтавської обласної організації Народного Руху України. Ця конференція стала завершальним етапом підготовки до всеукраїнського з’їзду, який відбудеться 27 листопада в Києві. На з’їзді, що матиме статус звітно-виборного, рухівці планують остаточно визначитись щодо стратегії виборчої кампанії, блокування з іншими партіями, а також обрати голову організації.

    19 листопада у приміщенні шахово-шашкового клубу відбулася ХХІІІ конференція Полтавської обласної організації Народного Руху України. Ця конференція стала завершальним етапом підготовки до всеукраїнського з’їзду, який відбудеться 27 листопада в Києві. На з’їзді, що матиме статус звітно-виборного, рухівці планують остаточно визначитись щодо стратегії виборчої кампанії, блокування з іншими партіями, а також обрати голову організації.

    Голова обласної організації Руху Олег Пустовгар поінформував про наміри створення блоку Віктора Ющенка у складі таких партій: Народний Союз Наша Україна, Народний Рух України, Конгрес Українських Націоналістів, Партія Промисловців і Підприємців. В цьому питанні рухівці області, так само як і міста, підтримали свого лідера Бориса Тарасюка, який, виступаючи на ІІ З’їзді "Нашої України", закликав до об’єднання партій, що разом боролися на парламентських виборах 2002 року і президентських виборах 2004 року.

    "Перед нами стоять нові виклики та завдання – наступні вибори. Від того, чи здобудемо ми разом з вами перемогу, залежить доля майбутнього України. Досягти нашої мети треба шляхом об’єднання всіх політичних сил на платформі Віктора Ющенка. Ми повинні створити міцний блок, який би не поступався потужності коаліції, яку ми утворили в минулому році." При цьому Тарасюк закликав бути відкритими до потенціальних союзників і "не дивитися зухвало на будь-яку іншу політичну силу, яка хоче працювати разом".

    Делегати переконані, що головною умовою утвердження нації і держави є національно-культурне, духовне відродження, яке під силу здійснити лише національно-демократичним силам.

    Своїми завданнями на парламентські вибори крайовий Рух вважає:

    1. Посилення позицій патріотичних, державницьких сил, що гарантує незворотність демократичних перетворень, започаткованих Помаранчевою революцією.

    2. Створення сильної фракції Народного Руху у Верховній Раді.

    У подальшому зусилля мають бути спрямовані на об’єднання національно-демократичних сил в єдину потужну партію, спроможну відігравати ключову роль у політичному житті держави, переконані учасники форуму.

    Полтавська обласна організація НРУ вважає доцільним йти на вибори 2006 року у складі блоку Віктора Ющенка і порекомендувала делегатам XVI-х зборів Руху від Полтавщини підтримати саме таку конфігурацію участі партії у наступних парламентських перегонах.
    Помаранчева революція і обрання Президентом Віктора Ющенка стали найвизначнішою подією в історії України після здобуття незалежності. Це – спільна перемога демократичних та національно-патріотичних сил над потворним пострадянським кримінально-олігархічним режимом, і здобутки цієї перемоги належить розвинути і поглибити.

    Полтавська обласна організація Народного Руху України заявила про свою відданість ідеалам Помаранчевої революції і підтримала зусилля нової влади, спрямовані на їх втілення.

    Олег Пустовгар розповів про конкретні справи Руху і очолюваного ним управління у справах преси та інформації облдержадміністрації в цьому році. Він також урочисто вручив партійні квитки новим членам організації і побажав їм успіхів у розбудові української демократії.

    На конференції було обрано делегатів на всеукраїнські збори, які представлятимуть позицію Полтавщини на всеукраїнському з’їзді в Києві.
     
    Служба Комунікацій НРУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.