• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПЗУ буде боротися проти несанкціонованих смітників
    Опубликовано: 2005-11-23 12:44:00
    Черговий скандал з несанкціонованими смітниками в Чернігівській області. Прокуратура області шукає винних у забрудненні Чернігівських лісів. За заявою прес-служби правоохоронних органів, у селі Козелець викинуті 2,5 тонни побутових відходів, винуватцем прокуратура вважає місцевий колгосп, у результаті шкідницьких дій якого забрудненою виявилася значна територія Чернігівських лісів. Для України це не поодинокий випадок. Про подібну ситуацію зовсім недавно заявляла Кіровоградська прокуратура, (нагадаємо, за заявою прокуратура вся Кіровоградська область практично завалена смітниками, які отруюють навколишнє середовище й життя жителям околиць). Щорічно кількість сміття в Україні зростає на 1 млрд. тонн. Хаотична поява смітників контролюється досить слабко, якщо контролюється взагалі.
     
    Партія Зелених відзначає, що одними заявами ситуацію не вирішити, і хто, як не представники компетентних органів повинні її вирішувати. Зелені призивають правоохоронні органи бути більше рішучими й активними, і не зневажати своїми обов'язками і можливостями в боротьбі з тими, хто знищує природу України.
     
    Прес-служба ПЗУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.