• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: Ми повинні працювати не задля посад
    Опубликовано: 2005-11-23 14:37:00
    "Для цього потрібні дві речі. Помаранчеві повинні взяти всю повноту влади і зробити висновки з власних прорахунків", - наголосив він.
     
    "А для цього є один шлях – єднання, копітка щоденна робота і ніяких внутрішніх чвар. Це і було по суті квінтесенцією виступу Президента Ющенка. В цьому і є суть звернення до наших помаранчевих партнерів", - зазначив Беспалий.
     
    "Президент дав чіткий сигнал до об'єднання усіх сил, представники яких стояли в цей день у нього за спиною. Формула об'єднання може бути різною - спільний блок чи урядова коаліція. Інша справа, з якими партнерами яку формулу буде обрано. Це поки що невідомо", - наголосив Беспалий.
     
    "Дієва формула єднання є одна і про то засвідчує досвід – це спільний виборчий блок, як наслідок – спільні виборчі списки на усіх пропорційних виборах і спільні узгоджені кандидати на виборах сільських, селищних і міських голів, і до сільрад і до селищних Рад", - зазначив Беспалий.
     
    "А розмови про спільні списки, які зіллються в єдину ріку після виборів – це формула лукавства, формула нещирості, формула, яка не сприймається Майданом", - сказав Беспалий.
     
    "Якщо хтось з наших партнерів нехтує цю волю Майдану до єднання ще перед виборами через свої прем'єрські амбіції, то ми з цього приводу глибоко шкодуємо. Ми повинні працювати не задля посад", - наголосив Беспалий.
     
    Він підкреслив, що політика є командна справа, в якій посади не повинні бути найголовнішим.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.