• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тернопільські рухівці запропонували голові міської організації НРУ Анатолієві Вихрущу балотуватися на посаду мера
    Опубликовано: 2005-11-23 15:02:00
    Роль та місце Народного руху в майбутніх виборах до Верховної Ради України та органів місцевого самоврядування обговорили учасники конференції Тернопільської крайової організації Народного руху України. Про це повідомили 23 листопада у прес-службі Тернопільської крайової організації НРУ.
     
    Делегати конференції обговорили підготовку до шістнадцятих Всеукраїнських зборів Народного руху України, які відбудеться 27 листопада у Києві. На конференції тернопільські рухівці прийняли рішення підтримати кандидатуру Бориса Тарасюка на чергових виборах керівництва Народного руху України, а також внесли пропозицію обрати до центрального проводу НРУ представників Тернопілля – Івана Стойка, Іллю Козиру та Анатолія Вихруща.
     
    З огляду на майбутні вибори до місцевих рад делегати крайової конференції запропонували голові Тернопільської міської організації НРУ Анатолію Вихрущу балотуватися на посаду Тернопільського міського голови.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.