• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Трудовики мають обирати між Януковичем і Медведчуком
    Опубликовано: 2005-11-23 16:00:00
    Один з лідерів партії "Трудова Україна" Володимир Сівкович запропонував регіональним осередкам партії терміново визначитися, з якими саме силами брати участь у виборах.
     
    Про це він заявив на нараді членів президії "Трудової України" з керівниками обласних партійних організацій і запропонував два варіанти дій, передає прес-служба.
     
    На думку Сівковича, у партії існує можливість брати участь у виборчому процесі разом з партією "Регіони України", а також можна об'єднати зусилля із Соціал-демократичною партією (об'єднаної).
     
    Сівкович запропонував, щоб до четверга були проведені обласні партійні конференції, на яких партійці самі визначаться, який варіант їм до вподоби.
     
    Сівкович також відзначив, що конфлікт із колишнім Валерієм Коновалюком привів до того, що партія "Трудова Україна" може втратити офіційну можливість брати участь у виборах.
     
    Раніше в понеділок члени політради партії направили Коновалюку відкритий лист, у якому закликали" піднятися над конфліктом" заради "збереження права участі у виборах для десятків тисяч рядових членів "Трудової України" і провести спільний з'їзд.
     
    У нараді також взяли участь члени Президії партії Олександра Кужель, Дмитро Табачник, Микола Княжицький і 22 керівника обласних організацій "Трудової України".
     
    "Українська правда"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.