• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НСНУ вітає грузинський народ з річницею Революції троянд
    Опубликовано: 2005-11-23 16:35:00
    Політична партія "Народний Союз Наша Україна" вітає грузинський народ з другою річницею Революції троянд. Ця подія стала новим імпульсом для демократичних змін на пострадянському просторі.
     
    Революція троянд і український Майдан продемонстрували всьому світу приклад мирного повалення авторитарних режимів, які паплюжили демократичні цінності і зазіхали на волевиявлення громадян.
     
    Політичні та соціально-економічні перетворення, які переживає Грузія, відкривають нові можливості та широкі перспективи розвитку. Це шлях до утвердження сильної та заможної грузинської держави. Ми бажаємо грузинському народу утвердження своїх здобутків та впевненості на обраному шляху.
     
    "Народний Союз Наша Україна" заявляє, що нова демократична Грузія завжди буде надійним і бажаним партнером України. Ми переконані, що українсько-грузинські стосунки повинні вийти на якісно новий рівень співпраці та взаєморозуміння.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.