• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулася XI конференція Кіровоградського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-29 10:01:00
    Представники від усіх районів області розглянули питання про обрання кандидатів у народні депутати України від Кіровоградської області, делегатів на VII з’їзд Партії регіонів.

    Одне з найголовніших питань, розглянутих на конференції, стосувалося обрання нового голови обласного відділення Партії регіонів та його першого заступника. Член Політвиконкому Партії Михайло Чечетов ознайомив присутніх із листом голови Партії регіонів Віктора Януковича, у якому сказано, що Олександрія зі своєю сильною, монолітною і злагодженою командою лідирує сьогодні на політичному терені Кіровоградщини. Крім того, у листі йдеться про те, що кандидатура С. Цапюка як блискучого менеджера і управлінця була розглянута на засіданні Політради Партії регіонів як одного з кандидатів на посаду голови обласного відділення. Після обговорення відповідної рекомендації конференцією одноголосно був обраний головою обласного відділення Партії регіонів Олександрійський міський голова, голова Олександрійської міської Партії регіонів С. Цапюк, а його першим заступником – М. Ковальчук.

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.