• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Херсоні успішно пройшла акція «Зелені за закриття міського смітника»
    Опубликовано: 2005-11-29 10:04:00
    Однією з головних екологічних проблем Херсона є міський смітник твердих відходів. Його законність під великим знаком питання, а екологічна небезпека – ні в кого взагалі не викликає сумнівів. Це й горючі гази, що постійно виділяються, і погроза забруднення підземних вод, і постійна небезпека виникнення інфекційних захворювань. Активісти херсонської Партії Зелених провели акцію зі збору підписів жителів міста під вимогою закрити цю «прикрасу міста». Протягом 3-х днів Зелені Херсона обійшли міські лікарні, школи, приватні фірми; також зверталися до людей із проханням підтримати акцію на зупинках суспільного транспорту, біля магазинів, аптек і житлових будинків. Городяни активно відгукнулися на заклики Зелених – представники ПЗУ передали до облдержадміністрації більше 1000 підписів.
     
    Чиновники облдержадміністрації доволі оперативно відреагували на вимоги городян – буквально протягом тижня була створена обласна робоча комісія, що повинна до 1 грудня 2005 року розробити програму по закриттю існуючого полігона твердих відходів і представити проект нового полігона.

    Цей приклад наочно доводить, що при активному співробітництві Зелених і городян можна успішно вирішувати будь-які міські проблеми, і не лише в Херсоні.
     
    Прес-служба ПЗУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.