• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Валерій Коновалюк: Майбутнє наших дітей — в руках політиків і журналістів
    Опубликовано: 2005-11-29 12:11:00
    “Політична ситуація сприяє тому, щоб парламентські вибори пройшли у жорсткій та напруженій атмосфері”, — так прокоментував нинішній передвиборчий стан голова партії “Трудова Україна” Валерій Коновалюк.
     
    Разом із тим, лідер трудовиків, відповідаючи на запитання журналістів щодо парламентських слухань, які відбулися 28 листопада в Українському домі, зазначив: “Я дуже хочу вірити, що цей захід стане прекрасним початком для більш конструктивних дій. Сьогодні усім нам вкрай важливо консолідуватись і спрямувати спільні зусилля на позитивні зміни в українському суспільстві”.
     
    Лідер “Трудової України” висловив також свою позицію щодо заклику Президента до забезпечення демократичних, чесних і прозорих виборів. “Засоби масової інформації, громадські організації, політикум України і просто громадяни — кожен на своєму місці має зрозуміти: наш вибір, наша доля, врешті, наша країна — у наших руках, — зазначив Валерій Коновалюк. — Саме зараз потрібно стримати подальше поглиблення політичної напруги. Я впевнений, що свідомість людей після президентських виборів змінилася. Я вірю, що наш народ обґрунтовано підійде до виборів, розуміючи, що ми не просто голосуємо, ми обираємо майбутнє своє і своїх дітей. А відповідальність за дотриманням чесності та прозорості мають нести політики і журналісти».
     
    Прес-служба політичної партії «Трудова Україна»


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.