• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Буковині бютівцям поставлено завдання отримати 50% голосів виборців
    Опубликовано: 2005-11-29 14:21:00
    Перед бютівцями Буковини поставлено завдання отримати 50% електоральної підтримки. Таке ж завдання отримали керівники штабів БЮТ в Києві, Вінницькій та Житомирській областях, – заявив 28 листопада під час прес-конференції голова облорганізації ВО «Батьківщина« Петро Гасюк.
     
    Він також повідомив, що рейтинг лідера БЮТ Юлії Тимошенко на Буковині достатньо високий, регіональна партійна структура стабільно входить в п’ятірку найкращих обласних організацій, тому перед бютівцями області поставлено завдання набрати 50% голосів виборців, здобути перемогу на виборах до Чернівецької міської ради.
     
    Петро Гасюк спростував припущення, що таким чином «Батьківщина» відбиратиме на Буковині електорат у провладної НСНУ, заявивши, що основним опонентом БЮТ на виборах буде Партія регіонів. Він запевнив, що бютівці будуть чесно і прозоро змагатися з НСНУ за електорат, а вже виборці будуть оцінювати авторитет запропонованих їм кандидатів до рад усіх рівнів.
     
    Петро Гасюк зазначив, що місцеві партійні списки БЮТ будуть оприлюднені після партійного з’їзду. Тоді ж, за його словами буде оголошено, кого «Батьківщина» підтримуватиме на виборах Чернівецького міського голови, але він не заперечив, що це можливо буде кандидатура діючого мера Миколи Федорука. Петро Гасюк зауважив, що при формуванні партійних списків відчуваються проблеми, особливо на районному рівні, оскільки важко знайти людей, які, за його словами, «потім не здадуть».
     
    Лідер бютівців Буковини позитивно оцінив ідею Президента підняти прохідний бар’єр на виборах до 5% і переконаний, що БЮТ підтримає цю ініціативу.
     
    Петро Гасюк впевнений, що у майбутньому парламент БЮТ у першу чергу блокуватиметься з НСНУ. Він зазначив, що вірить у здоровий глузд величезної кількості дуже порядних членів партії НСНУ і ці люди врозумлять тих, хто виступатиме проти підтримки кандидатури Тимошенко на посаду прем’єра після перемоги на парламентських виборах.
     
    Особисто Петро Гасюк планує потрапити до парламенту і у разі перемоги БЮТ на виборах до обласної ради поступиться можливістю обійняти посаду голови облради заради мандата народного депутата.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.