• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Володимир Стретович: Поява прізвища Піскуна в списках Регіонів – логічне завершення комедії з відновленням
    Опубликовано: 2005-11-29 14:26:00
    "Це давно прочитувалося. А комедія з його начебто поновленням своїх прав – це розіграний сценарій, спрямований на підрив авторитету влади, в тому числі судової", - зазначив член Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Володимир Стретович, коментуючи можливість появи прізвища екс Генпрокурора Володимира Піскуна в виборчих списках партії Регіонів.
     
    "Це все технологія, спрямована на те, щоб показати, що Конституційний лад сьогодні в Україні не є дієвим. Це спрямовані кроки і не буде дивиною, якщо його прізвище з'явиться в цих списках і всі побачать звідки ноги ростуть і чому все відбувається", - сказав Стретович.
     
    "Всі знають, чому, наприклад, звільнений Колесников. Ретроспективно відкручуючи назад зараз ці події ми розуміємо, хто за цим стояв і як це відбувалося", - наголосив він.
    "Це все лягає в один рядок, це породження сили, яка сьогодні прагнутиме реваншу, але в неї нічого не вийде", - сказав Стретович.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.