• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • „Трудова Україна” планує пройти трьохвідсотковий бар’єр на виборах до органів місцевого самоврядування Львівщини
    Опубликовано: 2005-11-29 16:12:00
    „Трудова Україна” планує пройти трьохвідсотковий бар’єр на виборах у Львівській області і мати до п’яти свої представників у органах місцевого самоврядування Львівщини.

    Про це заявив голова Львівської обласної організації „Трудова Україна” Ігор Білецький сьогодні під час засідання Львівського незалежного прес-центру на тему: «Формат участі політичної партії «Трудова Україна» у виборах».

    Голова Львівської ОО„Трудова Україна” переконаний, що „трудовики” подолають трьохвідсотковий бар’єр на Львівщині, однак до органів місцевого самоврядування формуватиметься лише п’ятірка кандидатів. На більше місць блок „Трудової України” не набере голосів, вважає Ігор Білецький.

    „В Львівському міському та обласному виборчих списках будуть люди, які п’ять років працювали в партії „Трудова Україна”. Це, зокрема, Ярослав Головченко, Петро Зап’ятко в Дрогобичі тощо. Будемо зупинятись чітко на п’ятірці ― це найбільше, на що ми можемо розраховувати”, ― зазначив він.
     
    Вголос


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.