• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Наша Україна" провела зустріч на Запорізькому алюмінієвому комбінаті
    Опубликовано: 2005-12-06 14:54:00
    5 грудня керівники Запорізької обласної та Орджонікідзевської районної організацій Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" на Запорізькому алюмінієвому комбінаті провели зустріч із працівниками підприємства, членами партії та її симпатиками.
     
    Організатори зустрічі розповіли присутнім про довгострокову благодійну програму, яку розробила та нині успішно реалізовує обласна організація "Нашої України".
     
    Ця програма спрямована на підтримку дитячих закладів та закладів охорони здоров'я та культури.
     
    Активну роботу проводять і районні організації м. Запоріжжя Представники Орджонікідзевської районної партійної організації постійно проводять зустрічі із трудовими колективами та жителями району для роз'яснення цілей та завдань Партії, звітують про її діяльність в країні та області.
     
    Як наслідок такої активної роботи, ця організація є однією з найчисельніших не лише в Запоріжжі, але й по області в цілому.
     
    Взагалі ж в Запорізькій області вже налічується близько 6-и тисяч членів "Народного Союзу Наша Україна".
     
    Під час зустрічі трудовий колектив ЗАлКу подякував Голові Ради Запорізької обласної партійної організації Юрію Артеменку за сприяння у вирішенні питання щодо збалансованості тарифів на електроенергію.
     
    На "Алюмінієвому комбінаті", де проходила зустріч, наразі налічується 250 членів Партії, і ще майже 100 людей подали заяви на вступ до "Нашої України".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.