• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Активісти Партії регіонів провели масову акцію
    Опубликовано: 2005-12-22 10:12:00
    Молоді регіонали Білої Церкви, що на Київщині, провели масову акцію

    Її мета – розповсюдження інформації про методи запобігання і профілактики ВІЛ. У часники заходу до справи підійшли досить відповідально – протягом дня в процесі спілкування регіонали проінформували як запобігти важкому захворюванню понад дві тисячі осіб.

    - Це дуже актуальна тема, на яку молодь, останнім часом звертає все менше і менше уваги. Алкоголізм, наркоманія, є «найближчими родичами» ВіЛ, і набувають все більшої «популярності» серед людей віком від 16 до 38 років, - зазначив голова БММГО СМРУ Ігор Вдовика, - однією з головних причин цього, на нашу думку, є недостатня кількість інформації , яка подається по даній проблемі. Ми маємо піклуватися про наші покоління, а якщо ми так неуважно будемо ставитися до цієї недуги, то невдовзі , наші нащадки будуть спостерігати, як вимирають цілі нації.

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.