• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Центральна виборча комісія звернеться до Верховної Ради...
    Опубликовано: 2006-01-10 10:01:00

    Натепер, як каже Ярослав Давидович, переліки містять понад 36 мільйонів прізвищ громадян. Це на одну цілу три десятих мільйона менше, ніж під час волевиявлення в останньому турі президентських перегонів 2004-го. І лише 10 відсотків скористалися із права перевірити свою наявність у виборчих списках. Згідно із законодавством, громадянин може оскаржити невнесення або неправильне внесення себе до переліків навіть за 2 дні до голосування. Натомість, народний депутат Юрій Ключковський висловився проти, як каже, "латання закону в пожежному порядку".

    Ярослав Давидович, голова ЦВК України
    Я не хочу аби в день голосування мене й моїх колег звинувачували в тому, що частина виборців залишилася поза межами списків і не має можливості проголосувати. Ми вважаємо так. А ВР, як останній інстанції вирішувати його.

    Юрій Ключковський - представник Президента у ВР
    Процедура включення у списки виборців у день виборів є дуже низько контрольована" " в день виборів, перевіряти підстави інші аніж реєстрація, при включенні у списки виборців вони не можуть. Тому перевірити, чи включений цей виборець до списку у іншому місці вони теж не можуть

    СТБ

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.