• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Оробець: У питанні газу Литвин керується інтересами своєї виборчої кампанії
    Опубликовано: 2006-01-10 10:11:00

    "Позиція спікера парламенту Володимира Литвина по газовому питанню змінюється прямо пропорційно його інтересів у виборчій кампанії", – заявив прес-службі Виборчого Блоку "Наша Україна" народний депутат, член Ради партії "Наша Україна " Юрій Оробець, коментуючи прогнози голови Верховної Ради щодо можливих рекомендацій урядові не підвищувати ціну на газ та електроенергію для населення.

    " У свій час він їхав у Росію і заявляв, що Україна займається шантажем на переговорах по газовому питанню: він працював не синхронно з урядовою командою, а підігрував росіянам. Це був ніж у спину українським інтересам в обмін на інформаційну підтримку російких медіа", - додав Оробець.

    За його словами, "якби Україна не зайняла ту позицію, яку відстояла, на даний момент ціна на газ була б значно вищою, і власне про це треба нагадати пану Литвину." "А тепер, коли проблема вирішена, він займається популізмом для того, щоб "набрати очки" серед електорату. Спочатку "газової кризи" Литвин займав не патріотичну позицію, а сьогодні вона відверто непослідовно популістська".

    Прес-служба НСНУ

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.