• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Опозиційний блок НЕ ТАК!" у Криму почав збір підписів на підтримку всеукраїнського референдуму
    Опубликовано: 2006-01-10 12:33:00

    9 січня 2006 року у Кримському рескомі СДПУ(О) відбулася прес-конференція, присвячена початку збору підписів у Криму на підтримку Всеукраїнського референдуму з питань вступу України до НАТО і її участі в Єдиному економічному просторі.


    У прес-конференції взяли участь народний депутат України, секретар Кримського рескому СДПУ(О) Єфим Фікс, голова Кримської республіканської організації партії "Жінки за майбутнє" Лариса Копаєнко, депутат Верховної Ради АРК, голова Кримської республіканської організації РПУ Олександр Гресс.


    Єфим Фікс повідомив журналістам про рішення Центральної виборчої комісії України щодо реєстрації ініціативних груп, вибраних на зборах громадян у Сімферополі, Красноперекопську, Саках, Феодосії й Кіровському районі, що надає право розпочати збір підписів на підтримку проведення референдуму у всіх населених пунктах автономії.


    "Ми не можемо допустити, щоб без думки народу України й без його участі приймалися рішення, які суперечать національним інтересам держави, що перетворюють Україну в плацдарм ворожий для наших сусідів, для братніх народів, які спільно відстояли мир і Україну від фашизму в Другій світовій війні", - говориться у спільному Зверненні кримських республіканських організацій політичних партій-учасників виборчого блоку "Опозиційний блок НЕ ТАК!" до населення Автономної Республіки Крим.


    "Не треба довго говорити, досить згадати всі ті діяння, "найдемократичнішого", "наймирнішого" блоку НАТО, який залишив свої сліди в Іраку й у Югославії. Ми тоді промовчали, коли вбивали наших слов'ян, - сказала Лариса Копаєнко. Нам просто не можна бути без Росії! Нам треба довести, що у нас є народ, у нас є люди, які здатні постояти за честь своєї держави".


    У завершенні прес-конференції лідери Кримських організацій політичних партій, які ввійшли до "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" - Ефим Фікс, Лариса Копаєнко, Олександр Гресс, а також Повний кавалер Орденів Слави Павло Кліменко, депутат Верховної Ради АРК Олександр Малахов, депутат Сімферопольської міської ради Лариса Семенова, керівники кримських організацій УСДМ і СКМ Рустам Теміргалієв і Микола Черепанов поставили перші підписи в Криму на підтримку Всеукраїнського референдуму.

    Прес-центр Кримського рескому СДПУ(О)

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.