• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Зварич: Нас визнали спадкоємцями Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна"
    Опубликовано: 2006-01-10 16:38:00

    Керівник юридичного департаменту Виборчого Блоку "Наша Україна" Роман Зварич, котрий щойно був присутній на засіданні Політичного бюро Європейської Народної Партії, повідомив сайту RAZOM, що на цьому засіданні було прийнято рішення щодо надання партії "Наша Україна" статусу спостерігача у Європейській Народній Партіі.

    "Сьогодні нас визнали спадкоємцями Блоку "Наша Україна", якому раніше було надано статус такого спостерігача, - повідомив Роман Зварич. -Таким чином, партія "Наша Україна" – це перше партія в Україні, яка отримала а статус спостерігача у цій дуже впливовій політичній партії.

    Зварич повідомив, що фракція Європейської Народної Партії в Європарламенті має 36% мандатів. "Фактично це коаліція найвпливовіших європейських правоцентристських та християнсько-демократичних політичних партій, - зазначив Роман Зварич. - Туди входять партії, які є по суті владними в своїх країнах – в Німеччині, Австрії, Італії ".

    "Надання нам цього статусу – це не стільки дивіденди для нашої політичної партії, - підкреслив Зварич, - це великий плюс для нашої держави і черговий крок в напрямку інтеграції України до Європейського Союзу"

    Прес-служба НСНУ

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.