• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • УРП Собор пропонує Лукяненка на посаду глави уряду
    Опубликовано: 2006-01-10 17:49:00

    Газовий договір з Росією був абсолютно невигідним для України. Переконати депутатів у зворотному уряд так і не спромігся, оскільки це є об’єктивною реальністю, яку просто неможливо спростувати. Чи варто було заплющити очі на чергову здачу національних інтересів заради збереження примарної політичної та економічної стабільності в державі?

     Українська республіканська партія “Собор” переконана що ні. Варто просто чесно відповісти собі - а чи потрібна була нам така стабільність? Ні, не потрібна! Стагнація, яку уряд видавав за стабільність – була вигідна лише певним особам з оточення Президента. Уряд Єханурова був помилкою з самого початку, адже він не мав підтримки в парламенті й не користався авторитетом українського народу. Продукт здачі інтересів помаранчевої революції не витримав першого ж випробування. Зловтішатися тут немає чим. Проте, тепер Президент знатиме ціну тим ганебним “меморандумам”, які він підписував з Януковичем.

    Українська республіканська партія “Собор” виступає за формування широкої “помаранчевої” коаліції, яка до виборів візьме на себе відповідальність за долю країни. Очолити тимчасовий уряд має людина, яка є вищою за кланову боротьбу. Ми переконані, що такою людиною є Левко Лук’яненко - людина з беззаперечним моральним авторитетом.

    Прес-служба УРП “Собор”

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.