• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катеринчук: Політики-кучмісти знов рвуться до влади заради влади
    Опубликовано: 2006-01-11 09:41:00

    "Сьогоднішній день можна порівняти з днем відставки уряду Ющенка у 2001 році, – заявив сьогодні на прес-конференції Голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Микола Катеринчук. – Адже фактично економічних підстав для відставки не було. По газовому питанню пройшов тільки перший етап переговорів, було укладено помірковану угоду. Крім того, відповіді Юрія Єханурова на питання депутатів були фаховими, логічними, несли в собі впевненість у діях".

    "Сьогоднішні події – це зрада національних інтересів України, адже уряд продемонстрував бажання зробити все, щоб зиму українці провели в теплі, щоб в Україні відновилося постачання газу в повному обсязі, – зауважив Микола Катеринчук. – Ціна, про яку домовилися сторони, була єдиним можливим компромісом. А сьогоднішня заява Єханурова про відміну зменшення постачання газу громадянам поставила логічну крапку у питанні забезпечення країни газом".

    "Ми бачимо, що сьогодні з'явився абсолютно новий якісний союз, союз кучмістів - політиків, які рвуться до влади заради влади, а не заради інтересів громадян, – додав Микола Катеринчук. – Якби було навпаки, то вони б об'єдналися навколо газової проблеми і допомогли б уряду вийти із цієї ситуації, яка дійсно була нелегкою".


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.