• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заява блоку “Наша Україна"з приводу відставки уряду
    Опубликовано: 2006-01-11 10:30:00

    Сьогодні у Парламенті були зняті політичні маски з тих політиків, які в гонитві за голосами виборців пішли на зраду національних інтересів України. Ці діячі намагалися обміняти стабільність, економічний розвиток країни та добробут її громадян на власні політичні дивіденди. Комуно-олігархічна більшість Парламенту показала, що на відміну від Українського народу, вона так і не засвоїла уроків демократії з Помаранчевої революції – комуно-олігархи продовжують змагатися виключно за владу, а не за інтереси українців.

    Ми заявляємо, що основною причиною відставки Уряду Єханурова є помста Кремля за принциповість у відстоюванні українських інтересів у газовому питанні. Волю північно-східних патронів виконували політичні маріонетки. Уряд Юрія Єханурова відправили у відставку Партія Регіонів, Блок Юлії Тимошенко, СДПУ(о), КПУ та “народники” Литвина. Це голосування стало днем народження нового політичного союзу тих, хто підтримував антинародний режим Кучми – Януковича та тих, хто декларував свою належність до Помаранчевого табору.

    Сьогодні зрозумілою стала мета вояжів до “бєлокаменної” лідерів цих політичних сил: Віктора Януковича, Юлії Тимошенко та Володимира Литвина, їх маніпулятивні та антиукраїнські виступи на московському телебаченні, дуже обізнана позиція російських перемовників під час газової кризи. Гірким моральним уроком для нас в цій ситуації є те, що вчорашні союзники зрадили ідеали Помаранчевої революції і відкрито стали на бік реваншистів та на шлях відновлення “кучмізму”.

    В умовах відсутності Конституційного Суду, деструктивна частина Верховної Ради України напередодні парламентських виборів фактично породила кризу та безвладдя в державі. Перед загрозою національної катастрофи, ми закликаємо ввести пряме президентське правління до виборів Верховної Ради України, які необхідно чесно і прозоро провести відповідно до Конституції України у березні 2006 року.

    Ми переконані, що Український народ, з Майданом у серці зробить свій свідомий вибір. В черговий раз наша політична сила заявляє, що в нас один єдиний союзник – Український народ.

    Україна у нас одна!

    Прес-служба НСНУ

     «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.