• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Катеринчук: Йде війна за щорічні 2-4 мільярди "тіньових" газових грошей
    Опубликовано: 2006-01-11 10:40:00

    "Наш політичний блок абсолютно впевнено дивиться в майбутнє газової теми, ми і далі будемо відстоювати позицію уряду Єханурова щодо забезпечення громадян газом та захисту наших національних інтересів щодо газотранспортної системи, – про це заявив сьогодні на прес-конференції Голова Центрального виконкому партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Микола Катеринчук. – Адже відомо, що йдеться в першу чергу про питання контролю над "трубою". Ми вже знаємо ціну цього питання, адже тільки на тіньових кримінальних операціях з газом минула влада мала по 2-4 мільярди доларів.І за гроші кримінальні реваншисти боротимуться".

    "Мені дуже шкода, що деякі політичні сили не піднялися на рівень національної і державної свідомості, а вступили у злочинну змову з тими, хто використав газову тему для забезпечення своїх власних інтересів, – додав Микола Катеринчук. – Ми не допустимо втручання у це сил, які таким чином намагаються отримати політичні дивіденди на парламентських виборах".


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.