• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Янукович: Рівень роботи, який продемонстрував уряд Єханурова, є фактично продовженням лінії уряду Тимошенко
    Опубликовано: 2006-01-11 11:18:00

    Відставка уряду Єханурова не була несподіваною для Віктора Януковича. Про це він заявив під час виступу у прямому ефірі на полтавському телеканалі "Лтава". За словами Януковича, рівень роботи, який продемонстрував цей уряд, є фактично продовженням лінії уряду Тимошенко. Це проведення безвідповідальної політики, яка веде до зниження рівня життя наших громадян, дестабілізації ситуації в багатьох галузях нашої економіки. Він зазначив, що під час поїздок регіонами він бачив настрої людей, які дуже чекають виборів, щоб скоріше змінити життя на краще.


    В.Янукович вважає, що одним з головних недоліків уряду Єханурова, є те, що він не порадившись з більшістю людей країни, зробив дуже важливий крок у підписанні тривалого газового контракту з Росією. На думку лідера Партії регіонів, зараз президенту разом з парламентом, разом з опозицією, необхідно сідати за стіл переговорів і думати, як країні прожити до березневих виборів. Домовитись, як далі працювати.


    Сьогодні потрібно створити тимчасовий уряд, в якому, скоріш за все, Партія регіонів брати участі не буде, тому що партія не може на цей короткий термін брати на себе відповідальність. В.Янукович вважає, що саме нинішня влада повинна нести відповідальність за стан справ у країні до наступних парламентських виборів.

    Информаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.