• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чорти не винні!
    Опубликовано: 2006-01-11 11:22:00

    Відсутність у виборчих комісіях Донеччини представників Партії регіoнів не варто пояснювати втручанням нечистої сили

    Ідею провести сесію в день, що передує Святвечору, багато хто з депутатів Донецької обласної ради зустрічав без ентузіазму. По-перше, не дуже хочеться відволікатися від святкових столів, де все «стине». А по-друге, хіба не відомо, що саме в останній день перед Різдвом активізується нечиста сила, схильна до різноманітних витівок? Он лише хрестоматійний приклад із чортом, який поцупив місяць, чого вартий... А після завершення сесії охочих бідкатися, що тут не обійшлося без втручання того ж дідька, значно побільшало. І зрозуміти їх можна. Адже під час формування обласної територіальної виборчої комісії з виборів депутатів обласної ради 5-го скликання сталася досі в цих місцях нечувана й небачена річ. Уявляєте: до заповітного списку не потрапив представник «керівної і спрямовуючої» на Донбасі Партії регіонів.

    Раніше подібне вважалося б просто фантастикою. Бо такі питання в головній донецькій залі сесійних засідань вирішувалися без зайвих запитань та зволікань: загалу зачитували потрібний список, і відразу дружно здіймався «ліс» рук. А тепер, згідно з новим законодавством, довелося все вирішувати з допомогою жереба.

    Шанс увійти до складу виборчої комісії отримали представники всіх 45 діючих в області партій та блоків. Однак тільки кожний третій із них виявився щасливим на руку й забезпечив своїй політичній силі місце в комісії. Причому з'ясувалося, що то був «не наш день» не тільки для «Регіонів», а й для інших партій, помітних на тутешньому політичному обрії. Натомість до числа 15 щасливчиків, які делегували своїх представників до комісії, потрапили «Народний союз «Наша Україна», СДПУ(о), Українська народна партія, Конгрес українських націоналістів, - відомі в Україні, однак досить слабкі на Донеччині партії; назви ж інших пересічному виборцю переважно взагалі невідомі.

    Не встигли «регіонали» позгадувати лихим словом дідька, який буцімто вкрав у них місце у територіальній комісії, як нова напасть. На сесії Донецької міськради, яку провели вже після Різдва, відбулося те ж саме. Під час формування міської виборчої комісії жереб знову виявився неприхильним до представника Партії регіонів! Така ж звістка прийшла ще й із Костянтинівки, де теж створювали подібний виборчком...

    Однак знаючі люди переконані - ремствувати вчорашній (та й нинішній) «партії влади» Донбасу просто гріх. Бо ні для кого не секрет, з якою метою колись тут ставили на конвеєр формування отих мініатюрних партій, які тепер представлені у виборчих комісіях.

    Україна молода, Павло Кущ

     

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.