• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лілія Григорович: М`язи в Литвина силіконові, а силікон той йому "накачали" в Білокам’яній
    Опубликовано: 2006-01-11 11:52:00

    "Дехто вважає, що вчора Володимир Литвин пограв м’язами. Однак м’язи ті – силіконові, а силікон той йому "накачали" в Білокам’яній , коли він туди нещодавно приїздив і посипав голову попелом, – сказала сайту RAZOM народний депутат, член Виборчого Блоку "Наша Україна" Лілія Григорович. - А справжніх м’язів у нього ще нема. М’язи може накачати людина, яка щоденно над цим працює. А коли тепер на носилках вносять на спікерське крісло, то звідки ж ті м’язи візьмуться".

    "Цілком очевидно, що найбільшим дефіцитом в Україні є не бюджетні кошти і не газ, – заявила Григорович. - Найбільшим дефіцитом в Україні сьогодні є справжня, народом створена парламентська більшість. За 14 років незалежності ми її так і не мали. Була група 239, була Народна рада, яка мала 110 чоловік. Сьогодні приблизно така ж більшість - 150 депутатів – є на боці народного президента. Однак ми мали меншість у парламенті, але прийняли українську Конституцію, бо за нами був український народ. Під час президентських виборів – коли потрібно було виходити з правової колізії після другого туру - ми не мали більшості в парламенті, але за нами була правда. Тому коли, окрім народного президента, ми будемо мати ще й народну парламентську більшість, Україна семімільними кроками рушить вперед, - зазначила Григорович.

    "Але вчора був запущений потужний проект, який має на меті не дати українському народові мати українську парламентську більшість, - вважає Лілія Григорович. - Безумовно, якби ми обрали парламент весною цього року, після революції, ми б мали триста а то й більше штиків по-справжньому народної більшості. Цілком очевидно, що така парламентська більшість все одно в Україні буде. Бо технологи і сценаристи з Кремля не враховують того, що є український народ. Який все розуміє. Кремль спробував поторгуватися – віддайте нам душу й незалежність, а ми вам дамо газ на десять доларів дешевше. Та кожна бабуся десь на Чернігівщині, якій рік тому провели газ, сьогодні заявляє: "У мене є піч, буду дровами топити, але душу за газ не продам". Росія не розуміє, що у нас абсолютно інше, громадянське суспільство. Цього російські політтехнологи і не врахували".

    "Тому відучора розпочалася велика поразка тих сил, які я називаю "Не Так-БЮТь-комуністів і регіоналів",- заявила Лілія Григорович.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.