• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олександр Черевко: Опоненти грали за російським сценарієм
    Опубликовано: 2006-01-11 12:04:00

    Чи не вперше за всю свою багатолітню історію Україна відкрито, і цілком цивілізовано почала відстоювати національні інтереси, не кланяючись нікому, не випрошуючи нічого.

    Рішення про відставку уряду Юрія Єханурова є ні чим іншим, як зрадою національних інтересів України. Очевидним є те, що найвищий законодавчий орган держави і по сьогодні виявляє не високу державну політику, спрямовану на захист інтересів держави, а власне продовжує, як і всі попередні 14 років, утримувати народ України в гальмівних лабетах, стримуючи рух до цивілізації.

    Боляче спостерігати, що до тієї антагоністичної парламентської частини нині долучилися й наші недавні супутники – Блок Юлії Тимошенко, не говорячи вже про Народну партію нинішнього голови Верховної Ради Литвина . Вони справно зіграли у власне російському сценарії подавлення демократичних свобод на Україні. Враження таке, що всі вони керуються не здоровим глуздом, а елементарною злобивою помстою за втрачену владу. Вочевидь цей конгломерат є ситуативним, вони і надалі щось ділитимуть між собою – така вже їхня природа. Але від того знову ж таки втрачає Україна й власне прості українці. Саме вони, прості українці, повинні нині як ніколи усвідомити, хто чого вартий і у кого які інтереси.

    Довіри не було і не повинно бути до тих, хто вчора, задля утримання України у напівдрімучому стані, розміняв Конституцію України на нинішню Політреформу, хто нині потоптався по своїх вчорашніх колегах із Помаранчевого Майдану. Українці не повинні вестися на псевдопатріотичну риторику тих, кому хочеться будь-якою ціною взяти реванш на прийдешніх виборах до Верховної Ради України. Нині з них злетіли маски і їхні злобиві обличчя стали видимі всім. Народу України час скинути полуду з очей і допомогти патріотичним силам отримати кінцеву перемогу у затяжній виборчій компанії нової , власне української, влади.

    Олександр Черевко – голова Черкаської облдержадміністрації, голова Ради Черкаської регіональної парторганізації "Народний Союз Наша Україна".


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.