• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Антон Клименко: Відставка уряду – помста Кремля за газ
    Опубликовано: 2006-01-11 12:06:00

    "Передвиборча кампанія, ситуативні інтереси й особисті амбіції затьмарили розум деяких українських політиків. Двісті п'ятдесят депутатів, що проголосували за відставку прем'єра Єханурова і його урядів, зрадили інтереси України й українського народу, - так прокоментував ситуацію з відставкою уряду лідер донецьких нашоукраїнців Антон Клименко, - цих депутатів не цікавить, що сьогодні не підвищуються ціни на газ, їх не цікавить, що Україна вперше змусила Кремль сприймати себе як державу і рівноправного партнера, а не як колонію. Цих депутатів не цікавлять проблеми простих людей".

    Лідер донецької "Наший України" відзначив вплив російських політичних сил на процеси, що відбуваються в українському парламенті: "Відставка кабінету Єханурова - це помста Кремля за принципову позицію України в газовому питанні. Мені шкода, що наші колишні союзники зрадили ідеали Помаранчевої революції і відкрито стали на сторону "кучмістів-реваншистів". Відправивши уряд Єханурова у відставку, Тимошенко і Литвин зрадили ідеали Майдану. Проте , нехай знають усі - наші вороги і наші друзі, наша перемога неминуча, тому що нашим союзником є український народ".


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.