• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Наша Україна" хоче відправити Литвина вивчати Конституцію
    Опубликовано: 2006-01-11 12:18:00

    "Спроба антиконституційної відставки провалилась. Литвин, Симоненко, Тимошенко та компанія просто переплутали добровільну відставку з резолюцію недовіри за ініціативою Парламенту", - заявив сьогодні сайту RAZOM член Виборчого Блоку "Наша Україна", народний депутат Борис Беспалий.

    "Після Конституційної реформи прем'єр і окремі міністри тепер подають заяву про відставку не Президенту, а Парламенту. Тому в повноваженнях Парламенту, стаття 85 частина 12, що Парламент приймає рішення по цих заявах. Тобто тепер парламент приймає добровільну відставку. Раніше це робив Президент. А "реваншисти" вирішили звільнити уряд без заяви", - наголосив Беспалий.

    "Примусове звільнення уряду залишається таким, як і було, механізм викладений в статті 87 Конституції. А ця стаття була вчора брутально порушена", - сказав він.

    "А порушено було те, що вносити проект постанови може 150 депутатів, а там було лише двоє - Матвєєв та Симоненко. Це і є порушенням Конституції. Також був порушений регламент, тому що дається п'ять днів між внесенням цієї постанови і звітом уряду. Для того, щоб уряд міг підготуватися. Спроба була анктиконституційна", - заявив народний депутат.

    "Чому ж вони так поспішали? Тому що потрібно п'ять днів, а на цій сесії залишилось чотири дні, питання не можна було б піднімати до лютого. Тому вони абсолютно свідомо пішли на анктиконституійні дії", - наголосив Беспалий.

    "Після вояжів Тимошенко та Януковича в Москву та їх двозначної позиції під час газових переговорів стає абсолютно зрозумілим замовний характер цієї акції, це виконано доручення Кремля. Також не останню роль відіграли особисті образи газових принцес та королів", - зазначив Беспалий.

    "Ми вносимо та реєструємо проект постанови на два дні відсторонити Литвина від ведення засіданням, щоб він вивчив Конституцію та регламент", - сказав він.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.