• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Микола Кульчинський: «Після виборів Литвин не матиме жодних шансів стати спікером»
    Опубликовано: 2006-01-11 12:23:00

    "Вчора проявилася уся антинародна суть і спікера Верховної Ради, і колишньої нашої союзниці Юлії Тимошенко, - сказав сайту RAZOM народний депутат, член Виборчого Блоку "Наша Україна" Микола Кульчинський. - Кожен при цьому мав свій егоїстичний меркантильний інтерес, кожен з них при цьому зрадив інтерес державний. Таке в жодному цивілізованому суспільстві недопустимо. Такого парламентські демократії Європи давно не знають. У нас же подібні політичні цунамі намагаються знищити основи державного буття".

    "Цей антидержавницький план, - заявив Кульчинський, - направлений на те, аби не дати можливість працювати Президенту, здійснюючи свою програму, яку він оголошував на виборах. Суть саме в цьому. Цей план готувався цілий рік. І дуже прикро, що наші колишні союзники допомагають сьогодні здійсненню цьому плану".

    "Технічним, там би мовити, диригентом учорашньої події був, звісно, голова Верховної ради. - вважає Кульчинський. - А ідеологічними диригентами були наші північні сусіди. Бо і Тимошенко, і Янукович, і Литвин їздили до Москви, а Литвин окрім того всього проголошував абсолютно антиукраїнські заяви про те, що Україна шантажує Росію". "Фракція, звичайно, оцінює роль Литвина як абсолютно деструктивну, - заявив народний депутат. - Ми будемо це доносити до широких верств населення і будемо вести себе в Верховній Раді більш жорстко. Тим більше, що вчорашня відставка уряду була неконституційною по багатьох статтях. Литвин не мав права так поводитися і, звичайно, в майбутньому парламенті він не матиме жодного шансу стати спікером, - зазначив він.

    "Звичайно, Президенту треба привести суддів Конституційного суду до присяги. - вважає депутат. - В четвер парламент спробує затвердити іще чотири кандидатури суддів, однак ці кандидатури такі, що голосувати за них не можливо, тому фракції нашого Блоку не будуть за них голосувати".

    "Президент має рацію - тут вже абсолютно не варто звертати увагу на позицію голови Верховної Ради, яка полягає в тому, щоб не допустити приведення до присяги суддів. Це чистої води інтриганство, діяльність на костить дестабілізації в суспільстві.

    Вчорашні події також засвідчили усю деструктивну суть політреформи, яку так пропагував Кучма, - зазначив Кульчинський.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.