• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шуфрич впевнений, що колапсу в Україні не буде
    Опубликовано: 2006-01-11 12:44:00

    Уповноважений представник фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич вважає, що новий уряд буде створено вже після обрання нового парламенту.


    Як передає кореспондент ЛігаБізнесІнформ, в інтерв'ю журналістам у вівторок 10 січня Н.Шуфрич заявив, що у зв'язку з відставкою уряду Юрія Єханурова ніякого колапсу в країні не буде. За його словами, уряд буде виконувати обов'язки протягом шістдесяти днів, але буде позбавлений права приймати рішення. "Сьогодні виконуючі обов'язки міністрів повинні максимально відповідально виконувати свої обов'язки, і ми будемо це вимагати й за цим стежити", - відзначив Н.Шуфрич.


    Коментуючи рішення про відставку уряду, Н.Шуфрич відзначив, що парламент таким чином позбавив владу можливості приймати безвідповідальні рішення. "Сьогодні ми стали свідками наступу реальної відповідальності перед народом України з боку представників влади, які зневажили інтереси своєї держави", - заявив він.

    Прес-служба СДПУ(О)

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.