• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові підписано угоду про створення опозиційного блоку «Не Так!»
    Опубликовано: 2006-01-11 14:34:00

    Сьогодні, 11 січня, відбулося підписання угоди про створення на Львівщині виборчого опозиційного блоку «Не ТАК!». Угоду підписали секретар ЛОО СДПУ(О), народний депутат України Ігор Шурма, голова Виконкому ЛОО Всеукраїнського політичного об’єднання «Жінки за майбутнє» Олексій Ковалюк, голова ЛРО політичної партії «ВО «Центр» Олександр Мотрук та голова ЛОО Республіканської партії України Василь Гуцуляк.

    Як зазначив під час прес-конференції, яка відбулася відразу після підписання угоди, І.Шурма, остаточна назва блоку й списки до Львівської обласної ради будуть затверджені на міжпартійній конференції, яка відбудеться 28 січня. За його словами, участь кожної політичної партії у блоці «Не ТАК!» визначена відсотково. Відтак виборчий список до обласної ради виглядатиме наступним чином: 65% — ЛОО СДПУ(О), 12 – ЛОО ВПО «Жінки за майбутнє», 20% — ЛОО РПУ та 3% — ЛРО «Всеукраїнське об’єднання «Центр». Керівним органом виборчого блоку міжпартійна конференція та координаційна рада, до якої входять десять осіб.

    За словами І.Шурми, учасники блоку поставили перед собою завдання — бути представленими у Львівській обласній раді й відтак бути заангажованими у політичні процеси, які відбуватимуться на Львівщині. Скільки відсотків планує взяти на виборах блок «Не ТАК!» наразі І.Шурма відмовляється прогнозувати. Однак, він зазначив, що має попередження щодо можливих перепон у виборчих перегонах. «Зважаючи на політичну ситуацію, ми розуміємо, що не дуже бажаними в органах місцевого самоврядування будуть представники блоку «Не ТАК!». Ми знаємо, що будемо мати перепони, навіть на рівні підрахунку голосів», — зазначив голова ЛОО СДПУ(О).

    Більш оптимістичні прогнози висловив голова ЛОО РПУ В.Гуцуляк. «Ми впевнені, що блок «Не ТАК!» покаже позитивний результат», — зазначив він.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.