• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Степан Цапюк: Понад 7 тисяч регіоналів з Кіровоградщини є кандидатами в депутати усіх рівнів влади
    Опубликовано: 2006-01-11 14:56:00

    Головою Кіровоградського регіонального відділення Партії регіонів Степан Цапюк.


    - Степане Кириловичу, Ви добре відомі в області як Олександрійський міський голова. Займаєте цей посаду другий термін поспіль. Маєте чимало позитивних наробітків у напрямках поліпшення добробуту територіальної громади Олександрії. У той же час погодилися очолити Кіровоградське обласне відділення Партії регіонів. Чому?


    - Для того, щоб сьогодні вирішувати проблеми територіальної громади, бути лише міським головою – недостатньо. Треба мати додаткову силу. А силою на сьогоднішній день є політичні партії.


    Особисто мені симпатизує лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Він людина слова, професіонал, що може і знає, як вивести Україну з економічної кризи.


    Що стосується мого призначення керівником обласного відділення Партії регіонів: рішення політради і рекомендація лідера партії стали для мене повною несподіванкою.


    - Степане Кириловичу, чим, на вашу думку, зумовлений такий високий передвиборний рейтинг Партії регіонів?


    - Складових багато. Хочу зупинитися на основних.


    По-перше, Партія регіонів сьогодні найсильніша політична партія в країні. Вона йде на вибори з чіткою позицією – вивести країну із системної кризи. Наші представники – люди кваліфіковані і досвідчені, які знають, що і як робити, і готові нести відповідальність за результати своєї роботи.


    По-друге, час показав, що Партія регіонів уміє працювати в найскладніших умовах, аж до відвертих переслідувань, і готова узяти відповідальність за економічний і соціально-політичний розвиток України.


    По-третє, сила, авторитет і привабливість партії – у її людях! Віктор Федорович Янукович – людина честі, справжній лідер, ефективний політик і великий дипломат. На мій погляд, на сьогоднішній день він найкращий стратег у політиці.


    - Чи Можете Ви розповісти про організацію передвиборної роботи, хід виборчої кампанії, розкрити секрети про технології і ноу-хау?


    - Ніяких секретів немає. Жителі Кіровоградщини вже навчилися розрізняти гучну рекламу, агітацію, загравання з виборцями і, з іншого боку - реальні справи, уміння копітко і щодня працювати.


    Саме виходячи з цього, обласний і районний штаби зосередили основні зусилля на аналізі проблем на місцях, по вивченню суспільної думки про те, якими якостями повинен володіти депутат.


    До нас уже надійшло кілька тисяч звернень, прохань і побажань наших громадян, до яких ми обов'язково прислухаємося в ході виборчої компанії.


    - І які попередні аналізи? Що більше всього хвилює людей?


    - Декларований владою «самий соціальний за весь час незалежності» бюджет цього року не приніс полегшення більшості українців.


    У соціально-економічній сфері продовжує існувати проблема безробіття. А ті, хто влаштувався на роботу, страждають або від мізерної заробітної плати, або від невиправданих невиплат і затримок.


    Аналогічна ситуація і з пенсіонерами: пенсій, що були підвищені Урядом В. Януковича, сьогодні у зв'язку з безупинно зростаючою інфляцією, катастрофічно не вистачає на найнеобхідніше.


    Крім того, так і залишилася на папері програма про перше робоче місце для випускників вузів.


    Неграмотні рішення уряду за останній рік, стрибки цін на бензин, енергоносії, спекуляції на цукровому і м'ясному ринках привели до того, що ми знову починаємо скачуватися на рівень простого виживання. Тому за останній рік довіра до влади стрімко втратилася. Власне кажучи, команда, що прийшла до влади, своїми необдуманими діями працює на імідж Партії регіонів.


    - Якими силами Партія регіонів планує або збирається вирішувати проблеми?


    - Відповім питанням на питання: "Чому до нас зараз зі своїми проблемами звертаються люди?" Та тому, що ми працюємо не заради виборів як таких, а саме для рішення завдань, що стоять перед нами.


    У Верховну Раду України балотуються найкращі і гідні люди. Для роботи в області ми підготували, підібрали, з урахуванням висловлених думок, понад 7 тисяч кандидатів у депутати всіх рівнів – сільських, селищних, районних, міських і обласного. Наш обласний потенціал дозволяє забезпечити 100-відсоткове представництво наших членів у всіх цих органах.


    Я твердо переконаний, що сила, авторитет і привабливість Партії регіонів – саме в наших людях. Ми пройшли етап репресій і внутрішньої озлобленості. Але емоції залишилися в минулому. Сьогодні кожний з наших представників готовий до повсякденної, творчої роботи. У цьому ключ до вирішення проблем, що стоять перед нами. Тобто, ми сьогодні покладаємо на себе відповідальність за те, як після виборів будуть жити і працювати жителі України.


    Саме тому ми розробили Стратегію економічного розвитку України і з нею впевнено дивимося в майбутнє.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

     

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.